5 Şubat 2008 Salı

Var MISIN Yok Musun YILBASI Gecesi Programı

Yılbaşında tam 1 milyon için yarışacak olan yarışmacının ismi haftalardır Var Mısın Yok Musun yarışması takipçileri tarafından merak ediliyordu.Bilindiği gibi yarışmacılar arasında yapılan oylamada yarışma hakkı kazanan Ömer ve Kemal ikilisinden biri halk tarafından oylanacak ve yılbaşı gecesi Var Mısın Yok Musun da 1 milyon Ytl için bu ikiliden biri yarışacaktı.Var Mısın Yok Musun yarışmasında açıklanan sonuca göre Kemal, oyların % 57.41'ini alarak yılbaşında 1 Milyon ytl için yarışacak.

Hamdi Bey yılbaşında camekan içinde:
Var Mısın Yok Musun yarışmasının heyecanı yüksek dakikalarında devreye girerek, gerek yaptığı teklifler gerekse yarışmacıların oldukça güç kararlar vermesine neden olan herkesin çok merak ettiği banker Hamdi Bey,yılbaşı gecesi stüdyoda bir camekanın içinden yarışmayı takip edecek.Merak edenler içinde bu merak var mısın yok musun yarışması yılbaşı özel programıyla sona ermiş olacak.

Var Mısın Yok Musun Yarışması Yılbaşı Özel Programı Acun Ilıcalı'nın Sunumuyla ve Birbirinden Güzel Süprizlerle Bu Akşam(31.12.2007) saat 20.00'da Show Tv Ekranlarında..

Yılbaşı Programı güzel bir yarişma oldu. Eski yarişmacilarin bir araya gelmesi.Yarişmaya adeta farkli bir renk katti. Kemal Bey 125 Bin Ytl ödül kazandı.Güle Güle Harcasin ödülünü. Hamdi Beyide bu sayede görmüş olduk. Ama yüzünü görseydik daha iyi olacakti. Görünüşte sert birine benziyor. Gayet ciddi. Dün yine strese Girdi ceketini bile çikardi. Tabi 20.kutu açilana kadar sonra ibre Hamdi Beye döndü. Hamdi Bey ne kadar sevinirse sevinsin Kemal Bey aslanlar gibi 125 Ytl'yi aldi. Acun bu arada dün çok şıktı. Özeti Kemal Bey Kazandığı Para : 125.000 YTL Kutusundaki Para : 400 YTL Çok eğlenceli program oldu. Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyoruz. İyi senelere.

0 yorum: